Braila: Seara de mai, festival-concurs de muzica folk

De Alexandrina Iordache 20 Mai 2014, 15:23 Cultura Brailei
In perioada 30-31 mai 2014, la sediul Casei de Cultura a municipiului Braila, Piata Poligon nr. 2A, se desfasoara festivalul-concurs de muzica folk ”Seara de mai”, editia a V-a. Festivalul are ca obiectiv încurajarea tinerilor talente brailene.

Concursul se adreseaza tinerilor între 9-25 ani (împliniti în ziua participarii la concurs) si se desfasoara pe doua sectiuni de vârsta: 9-14 ani si 15-25 ani. Pot participa tineri din Braila, individual sau în grup, mai putin câstigatorii marelui premiu al editiilor anterioare ale concursului.
Organizatorii evenimentului sunt Casa de Cultura a municipiului Braila si Asociatia Clubul de turism ”Proilavia” Braila.

Conform regulamentului, un participant poate evolua o singura data individual sau în grup. Programul muzical va fi sustinut cu propriile instrumente. Concurentii vor interpreta doua melodii la alegere a caror durata trebuie sa se încadreze în 9 minute.

Inscrierea se face pe baza de formular de înscriere, în perioada 19 mai 2014, ora 9,00 - 27 mai 2014, ora 16,00.
Nu se percepe taxa de participare.

Formularul de înscriere si o copie dupa certificatul de nastere, respectiv carte de identitate, se depun personal la sediul Casei de Cultura a municipiului Braila-Casa Petre Stefanescu Goanga, Piata Poligon nr. 2A sau se transmit prin email la adresa proilaviabraila@yahoo.com.

Regulamentul de organizare a festivalului-concurs de muzicz folk ”Seara de mai” este afisat pe site-ul proilaviabraila.yolasite.com si disponibil la sediul Casei de Cultura a municipiului Braila.

Premiile festivalului-concurs ”Seara de mai„:
- marele premiu al festivalului, locul I,II,III pentru fiecare sectiune de vârsta
- diplome de participare pentru toti concurentii

Relatii suplimentare la:
- tel: 0723337963; 0721727928
- email: proilaviabraila@yahoo.com; mirceaciucasu@yahoo.com

 

Autor Alexandrina Iordache 20 Mai 2014, 15:23 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii