”Albastru e culoarea mea”, spectacol umanitar la Galați

De Alexandrina Iordache 23 Noiembrie 2015, 11:25 Atitudini

afis sopectacolJoi, 26 noiembrie 2015, între orele 17,00 – 19,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați, are loc spectacolul umanitar „ALBASTRU e culoarea mea”. Evenimentul este organizat de Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism - APCA Galaţi care are ca parteneri Casa de Cultură a Sindicatelor Galați, Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Școala de Film și Televiziune Galați – Urban Show, Marili Party Center Galați, Criss Music Canto School, Comunitatea Elenă Galați, Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație – ARTE, Ateliere Creativ Recreative, Clubul de Voluntariat Impact-Efect, Revista Explore, Viața liberă, PresaGalați.ro.

Prezentatorul spectacolului este Angela Baciu.
Costul unui bilet este 10 lei. Fondurile strânse din vânzarea biletelor sau donațiile pentru susținere, vor fi folosite în 2016 pentru terapii de recuperare pentru cei 70 de copii cu autism din APCA, dar și creșterea gradului de conștientizare asupra autismului.

”Programul include momente care vor fi savurate atât de copii, cât și de părinții lor, de la dansuri tradiționale și intervenția personajelor Disney, până la stand up comedy și rock and roll, cap de afiș fiind două dintre tinerele talente din Galați, care vor susține recitaluri de muzică ușoară. Este vorba despre Maria Crăciun, o binecunoscută voce premiată la San Remo și la alte festivaluri din țară, cu numeroase apariții TV pe plan local și național, alături de mari artiști ai scenei (Al Bano, Mirabela Dauer, Corina Chiriac), precum și despre Alexandra Lupoae, o altă tânără speranță, participantă la NextStar, finalistă la Mamaia Copiilor - secțiunea Show, premiată la importante festivaluri naționale și internaționale, cu apariții televizate și invitații la alte cunoscute evenimente muzicale. De data aceasta, Alexandra Lupoae va urca pe scenă mai emoționată ca oricând, pentru că va purta albastru pentru frățiorul ei Cosmin și pentru toți ceilalți copii cu autism din asociație” - Cristina Silion, responsabil comunicare

„Astfel, prin această modalitate inedită de organizare, îi invităm pe artiști și pe spectatori să poarte, simbolic, ceva albastru, în semn de solidaritate cu această cauză, a copiilor noștri speciali. Și nu întâmplător, ci pentru că albastrul simbolizează, la nivel mondial, lupta împotriva autismului, pe de o parte fiind culoarea speranței, iar pe de altă parte fiindcă băieții sunt de 4 ori mai afectați de acest diagnostic decât fetele”, a spus președinta APCA Galați, Nicoleta Lupoae, mama lui Cosmin Lupoae, unul dintre „copiii speciali”.

Vor purta albastru și îi vor încânta pe spectatori, la evenimentul nostru caritabil:
- Maria Crăciun, recital muzică ușoară
- Alexandra Lupoae, recital muzică ușoară
- Elsa, Minion, Mickey Mouse și Minnie, Albă ca Zăpada, Belle, de la Marili Party Center Galați
- Ansamblul „Olympos Junior” al Comunității Elene din Galați, dansuri tradiționale.
- Andreea Angheluță & Alexandru Beznea, elevii Școlii de Film și Televiziune Galați, moment de stand up comedy
- Grupurile YOLO și BLISS, de la Școala de Film și Televiziune Galați
- Alexandru Diaconu, Alex Manea, Ana Maria Tilici, Selena Lupu, de la Școala de Canto „Criss Music Canto School”, muzică ușoară
- Ansamblul Folcloric „Doinița Covurluiului” de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, dansuri populare.
- Sorina Caramfil și Gabriela Munteanu, muzică ușoară.
- Dansatorii Școlii „Sueño Dance”, moment coregrafic rock and roll
- Patry Grozavu, balet”
Cristina Silion, responsabil comunicare

Costul unul bilet este de 10 lei.
Relații și achiziționare bilete:
- la sediul APCA din Str. Traian Vuia, nr. 21 (telefon 0752.155.786)
- la Casa de Cultură a Sindicatelor (0236.468.363)
- la Marili Party Center Galați (0746.589.060).
După cum anunță organizatorii, bilete vor fi disponibile și în seara evenimentului, la intrarea în sala de spectacole.

 

Autor Alexandrina Iordache 23 Noiembrie 2015, 11:25 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii