Asociatia România vie invita la evenimentul Alaturi de Basarabia

De Alexandrina Iordache 23 August 2014, 12:31 Atitudini
Miercuri, 27 august 2014, ora 19,00, in fata Ambasadei Republicii Moldova din Municipiul Bucuresti, Aleea Alexandru nr. 40, sector 1, Asociatia ROMANIA VIE invita la flashmobul „Alaturi de Basarabia”. Evenimentul se desfasoara în cadrul campaniei ”Lunile Tricolorului” organizata de Platforma unionista ACTIUNEA 2012, la care asociatia este afiliata. Detalii în comunicatul asociatiei:

”Împartind un fruct produs în livezile de dincolo de Prut, celebram împlinirea a 23 de ani de la declararea independentei Republicii Moldova fata de URSS si ne exprimam protestul fata de santajul pe care Federatia Rusa îl aplica Republicii Moldova în conditiile asocierii acesteia cu Uniunea Europeana prin blocarea importurilor de fructe; îi vom îndemna pe toti concetatenii nostri sa îsi exprime solidaritatea fata de acesti conationali greu încercati de istorie prin achizitionarea fructelor produse de ei.

Precizam ca Asociatia ROMANIA VIE este fondatade un grup de protestatari din Bucuresti, Piata Universitatii 2012/2013 - zona Arhitectura, care are drept scop
apararea drepturilor omului, protejarea patrimoniului natural, cultural, istoric, arheologic si paleontologic, promovarea cauzelor si obiectivelor civice, culturale si ecologice, refomarea societatii românesti, propunerea de politici publice având ca obiect toate materiile enumerate anterior”.

 

Autor Alexandrina Iordache 23 August 2014, 12:31 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii