Sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Braila, 19 septembrie 2014

De Alexandrina Iordache 18 Septembrie 2014, 12:05 Administrative
Vineri, 19 septembrie 2014, începand cu ora 10.00, în sala de Sedinte a  Companiei de Utilitati Publice "Dunarea" din Braila, are loc Sedinta Consiliului Local Municipal. Printre probemele înscrise la ordinea de zi se numara:

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Validarea dispoziției Primarului Municipiului Brăila nr. 4712/08.09.2014 referitoare la majorarea bugetului local al municipiului Brăila pe anul 2014 cu suma de 4.715,00 mii lei.

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Redistribuirea unor sume din taxa pe valoarea adăugată între unele unităţi din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza municipiului Brăila, pe anul 2014.

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Avizarea Listelor de Investiții Prioritare pe sistemele de alimentare cu apă și pe sistemele de apă uzată, care se vor realiza prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și apă Uzată din Județul Brăila, în perioada 2014 – 2020.

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea contribuției de 1% pentru cofinanțarea proiectului de ”Asistență Tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Brăila, în perioada 2014 – 2020”.

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea Procesului - verbal nr. 54773/30.12.2013 cu rezultatele reevaluării activelor fixe corporale de natura construcțiilor și terenurilor aflate în patrimoniul public al Municipiului Brăila.

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Atribuirea cu titlu gratuit a două terenuri în suprafaţă de 1,00 mp fiecare, situate în Brăila str. George Enescu nr. 57 A, zona Bloc B25  (pe spaţiu verde) şi str. Costache Negruzzi la intersecţia cu str. Walter Mărăcineanu (pe spaţiu verde), solicitantei S.C. GDF SUEZ ENERGY ROMÂNIA-S.A., pentru amplasarea unor staţii de protecţie catodică/drenaj foraj (SPC/DF).

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Transmiterea în administrarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Brăila, pe o perioadă de 10 ani, a imobilului situat în Brăila, str. Școlilor nr.64, proprietatea publică a Municipiului Brăila, în vederea desfășurării activității.

- Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Transmiterea în administrarea Casei de Cultură a Municipiului Brăila, pe o perioadă de 10 ani, a imobilului situat în Brăila, str. Oituz nr.5A, proprietatea publică a Municipiului Brăila, în vederea desfășurării activității.

- Alte probleme.

 

Autor Alexandrina Iordache 18 Septembrie 2014, 12:05 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii