Jandarmii braileni ajuta populatia afectata de viscol

De IJJ Braila 31 Ianuarie 2014, 15:19 Administrative
Joi, 30 ianuarie a.c., aproximativ 80 de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au acţionat pentru ajutorarea persoanelor afectate de căderile masive de zăpadă, din localităţile Romanu şi Cazasu, judeţul Brăila.

Misiunea jandarmilor a constat în participarea, alături de autorităţile locale precum şi celelalte instituţii cu atribuţii în acest domeniu, la acţiunile de salvare a persoanelor, a bunurilor acestora, deblocarea unor căi de acces către locuinţe, ajutarea persoanelor vârstnice şi a celor aflate în dificultate, facilitarea accesului acestora către sursele de apă, locurile unde au depozitate lemnele ori la grajdurile de animale.

Deplasarea s-a făcut cu ajutorul a trei autospeciale aparţinând Jandarmeriei Brăila, iar în aceste localităţi au fost deszăpezite, în total, un număr de 139 de gospodării şi anexe ale acestora.
Jandarmii brăileni au executat această misiune ca urmare a dispoziţiei primite de la Instituţia Prefectului Judeţului Brăila, în urma analizei situaţiei în Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.

Astăzi, 31 ianuarie a.c., începând cu ora 09.00, aproximativ 50 de jandarmi brăileni sunt angrenaţi, în judeţul Brăila, în acţiuni de ajutorare a persoanelor afectate de căderile masive de zăpadă.


 

Autor IJJ Braila 31 Ianuarie 2014, 15:19 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii