Jandarmeria Braila va intensifica măsurile de ordine si siguranta pe timpul Sărbătorilor Pascale

De Redactia 13 Aprilie 2017, 01:29 Administrative

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va intensifica măsurile şi acţiunile specifice de asigurare a ordinii publice şi siguranţei cetăţenilor, urmărindu-se, în special, prevenirea faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

În acest sens, în perioada 13-17 aprilie a.c., aproximativ 250 de jandarmi vor executa misiuni de ordine publică, atât independent, cât şi în cooperare cu lucrători de poliţie, participând la asigurarea măsurilor de ordine publică în locuri aglomerate, cum ar fi bisericile, pieţele sau gara.

Astfel, jandarmii brăileni se vor afla în preajma lăcaşelor de cult, începând de mâine, pe timpul desfăşurării slujbelor religioase a Deniilor, iar în noaptea de Înviere vor asigura ordinea şi liniştea publică în zona a 18 biserici din municipiu, şase din judeţul Brăila, precum şi la Mănăstirea “Sfântul Pantelimon” din Staţiunea Lacu Sărat.

Totodată, în această perioadă vor fi constituite rezerve de intervenţie, pregătite să ia măsurile necesare, în cel mai scurt timp, dacă situaţia o va impune.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor ce vor participa la manifestările religioase, jandarmii brăileni recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale şi să manifeste atenţie pe timpul deplasării cu lumânările aprinse.

De asemenea, Jandarmeria Brăila recomandă cetăţenilor, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul jandarmilor din dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Autor Redactia 13 Aprilie 2017, 01:29 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii