A avut loc ceremonia de numire a comandantului Gărzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”

De Redactia 08 Ianuarie 2019, 21:16 Administrative

Astăzi, 8 ianuarie 2019, la sediul comandamentului Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos” a avut loc ceremonia de numire a colonelului Vasile Ionescu la comanda marii unităţi, în prezenţa reprezentantului eşalonului superior, a Înalt Prea Sfinției Sale dr. Casian Crăciun, arhiepiscop al Dunării de Jos, a autorităţilor publice locale, a şefilor
structurilor din sistemul naţional de apărare şi ordine publică din garnizoană, a cadrelor militare care au trecut în rezervă de la acest comandament, precum şi a presei locale.

Activitatea a început la ora 12.00 cu primirea onorului şi a raportului de către reprezentantul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, domnul general maior Dorin Blaiu.

S-a dat citire ordinului de numire a domnului colonel Vasile Ionescu în funcţia de comandant al Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos”, după care au urmat succesiv la pupitru domnul general maior Dorin Blaiu, care a transmis mesajul şefului Statului Major al Forţelor Terestre cu acest prilej, Înalt Prea Sfinția Sa dr. Casian Crăciun, arhiepiscop al Dunării de Jos, care a binecuvântat activitatea și l-a felicitat pe noul
comandant, colonelul Vasile Ionescu, care a adus mulţumiri tuturor subordonaţilor şi colaboratorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul carierei domniei sale.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea marii unităţi sub comanda domnului colonel Vasile Ionescu, în faţa întregii asistenţe.

 

Autor Redactia 08 Ianuarie 2019, 21:16 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii