Spectacol de cântece și poezii patriotice, susținut de copiii din grupa de cateheză de la Parohia "Sf. Arhangheli" sub îndrumarea preotului Țugui Victor

De Redactia 21 Februarie 2018, 21:14 Administrative

Parohia "Sf. Arhangheli" sub îndrumarea preotului Țugui Victor

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri de la 1918, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a proclamat anul 2018 drept Anul Omagial al unității de credință și de neam. Pentru a marca acest fapt, în decursul acestui an Patriarhia Română prin Sectorul teologic-educațional a propus diferite manifestări culturale, printre care și Concursul Național Cultural-Artistic "Unirea: libertate și unitate".

În acest context la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila a avut loc sâmbătă, 17 februarie, un spectacol de cântece și poezii patriotice, susținut de copiii din grupa de cateheză de la Parohia "Sf. Arhangheli", sub îndrumarea preotului Țugui Victor.

În public au fost prezenți copiii care participă la Proiectul educațional "Construim Împreună"(dedicat copiilor cu sindrom Down și autism), desfășurat la bibliotecă în colaborare cu Asociația Botez Vlad Sergiu și S.O.S. Autism Brăila. Cu sprijinul echipei de proiect se dorește implicarea copiilor în activități de dezvoltare şi recuperare fizică şi psihică. După spectacol cei mici au fost răsfățați cu dulciuri, apoi au confecționat mărțișoare pe care le-au oferit părinților și bunicilor, prezenți și ei în sală. Activitatea a fost coordonată de Enache Veronica, prof. sprijin și Camelia Aurelia Cherciu, bibliotecar .

Laura Caplea

 

 

Autor Redactia 21 Februarie 2018, 21:14 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii