Monstrul din Caracal a recunoscut ambele crime

De AmosNews 28 Iulie 2019, 23:02 Administrative

Potrivit unor surse Antena 3 criminalul ar fi spus, chiar înainte să i se facă rău în timpul audierilor, că ar fi aruncat trupul Alexandrei în rîul Olt.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

"Corect ar fi să se schimbe încadrarea juridică. Mă așteptam să se întâmple, să recunoască, pentru că erau câteva indicii, probe. Era de așteptat. Nu aș putea să vă spun ce l-a determinat să recunoască. Ce cred e că l-a mustrat conștiința", a mai spus Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Deocamdată nu se știe dacă autorul a anunțat și unde sunt cadavrele, pentru că până acum anchetatorii nu au găsit vreun corp, ci doar resturi umane.

 

 

Autor AmosNews 28 Iulie 2019, 23:02 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii