Brăila | Un cultivator de canabis a fost prins

De IPJ Braila 19 August 2020, 19:44 Administrative

braila cultura de canabis

La data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila, au efectuat o perchezitie la imobilul unui brailean bănuit de cultivarea unei culturi de cannabis indoor.

În urma percheziției efectuate pe raza municipiului Brăila, de la domiciliul  barbatului, in vârsta de 29 ani, au fost ridicate 13 plante de cannabis, aparatura necesară creșterii plantelor de cannabis și un telefon mobil.

În urma administrării probatoriului și audierilor desfășurate în cursul acestei zile, persoanei în cauză i s-a întocmir dosar penal și este cercetată în continuare, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Brăila.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

 

Autor IPJ Braila 19 August 2020, 19:44 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii