Brailean autorul unui accident în lant pe Cale Calărașilor

De IPJ Braila 16 Octombrie 2017, 22:21 Accidente Braila

În după-amiaza zilei 15.10.2017, la ora 12:30, un brăilean, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Călăraşilor, pe banda a doua de mers, dinspre Bariera Călăraşilor către strada Chişinăului, la intersecţia cu strada Industria Sârmei, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula regulamenter în faţa sa şi l-a lovit în partea din spate, acesta fiind proiectat, la rândul său, într-o altă maşină.
Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar în cazul primului şofer a rezultat că avea în aerul expirat 0,90 mg/l alcool pur, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  
Ulterior, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a prezentat o tânără de 26 de ani, împreună cu fiul său, în vârstă de 1 an, pasageri în ce de-al doilea vehicul, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.  
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. 
   

 

Autor IPJ Braila 16 Octombrie 2017, 22:21 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii