Accidente rutiere 7-9 aprilie 2016

De IPJ Braila 10 Aprilie 2016, 22:48 Accidente Braila

La data de 7 aprilie, ora 18:00, o brăileancă de 52 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe banda locală a Căii Călărașilor, în dreptul blocului A14, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din municipiu, care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie.
În urma evenimentului, biciclistul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
*
La data de 08.04.2016, ora 18:40, un bărbat, din comuna Viziru, a apelat numărul 112 şi a sesizat că, pe DJ 211A, pe raza localităţii Viziru, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.
Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că P.Ioan (54 de ani), din judeţul Bacău, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul judeţean menţionat, dinspre oraşul Ianca către municipiul Constanţa, a surprins şi accidentat un minor de 12 ani, din comuna Viziru, care se deplasa pe carosabil, în aceeaşi direcţie de mers.
În urma evenimentului, victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.
După producerea accidentului, şoferul a plecat de la faţa locului, fără acordul poliţiei. La ora 21:00, acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Însurăţei, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără învuviinţarea poliţiştilor.
*
În ziua de 9 aprilie, la ora 15:05, o brăileancă de 43 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada G-ral Eremia Grigorescu, dinspre strada Roşiorilor, la intersecţia cu strada Griviţei, a virat stânga, către Calea Galaţi, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus pe sens opus de către un tânăr de 20 de ani, din municipiu, şi a intrat în coliziune cu acesta.
Ambii şoferi au pătruns în intersecţie la culoarea verde a semaforului electric destinat conducătorilor auto.
În urma accidentului, cinci persoane au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la spital, respectiv cei doi conducători auto, două tinere din maşina femeii, cu vârste de 26 şi 11 ani, şi un pasager de 19 ani, din celălalt autoturism.
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Poliţişti de la Biroul Rutier au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 10 Aprilie 2016, 22:48 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii