13, zi cu ghinion pentru mai mulți pietoni implicați în accidente rutiere

De IPJ Braila 15 Iunie 2016, 01:02 Accidente Braila

La data de 13 iunie, ora 13:00, un brăilean, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Şoseaua Naţională Veche, a surprins şi accidentat o fată, în vârstă de 11 ani, din Brăila, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*
La data de 13 iunie, ora 17:30, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Stăncuța, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Chişcani către localitatea Tichilești, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, ieşind în afara părții carosabile, pe acostament, unde l-a surprins și accidentat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitate, care se afla în afara părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*
Tot în data de 13 iunie, în jurul orei 17:45, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din satul Muchea, comuna Siliştea, în timp ce conducea autoturismul în comuna Romanu, pe DJ 221, la intersecţia cu strada Ulmului, a surprins şi accidentat o minoră, în vârstă de 9 ani, din localitate, care se angajase în traversa drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a fetei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, în scopul acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*
Luni, 13 iunie, la ora 19:00, o brăileancă, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Grigore Alexandrescu, dinspre strada Radu Negru către Şoseaua Buzăului, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.
Atât conducătoarea auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul celui din urmă rezultând o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,53 mg/l.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 15 Iunie 2016, 01:02 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii