Motociclist accidentat grav pe DJ 211B, în afara localității Bărăganu

De IPJ Braila 22 Decembrie 2015, 19:30 Accidente Braila

La data de 21.12.2015, ora 17:20, un conducător auto, aflat în trafic, a apelat numărul pentru urgenţe 112 şi a sesizat că, pe DJ 211B, între localităţile  Bărăganu şi Victoria, s-a produs un accident rutier cu o victimă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei şi au efectuat primele cercetări, stabilind că un bărbat de 39 de ani, din comuna Victoria, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 211B, în afara localităţii Bărăganu, către comuna Victoria, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, care era condusă de către un tânăr de 25 de ani, din localitatea Bărăganu.
După impact, conducătorul maşinii a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit în decor, în partea stângă a sensului său de mers, oprindu-se într-un copac ornamental.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgență Brăila, pentru îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a rezultat că se aflau sub influenţa alcoolului, motociclistul avea 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul auto, 0,55 mg/l alcool pur. Le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Faţă de conducătorul autoturismului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, iar faţă de conducătorul motocicletei, pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Autor IPJ Braila 22 Decembrie 2015, 19:30 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii