Accident mortal pe DJ 212 pe raza localitatii Cuza Voda

De A.Frangu 31 August 2014, 22:54 Accidente Braila
Duminica, 31 august 2014, ora 4,20 pe DJ 212, între localitatile Spiru Haret si Cuza Voda a avut loc un grav accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane si doua persoane accidentate, din care una grav.

R.Niculae (58 de ani), din municipiul Constanţa, în timp ce conducea autoutilitara, pe drumul mentionat, din directia Spiru Haret către Cuza Vodă, în afara localităţii, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, neechipat corespunzator cu elemente reflectorizante sau sursă de lumină pe timp de noapte, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.

Conducătorul atelajului hipo, B.Dumitru (59 de ani), din comuna Victoria, satul Mihai Bravu, a decedat, iar soţia acestuia, B.Maria (54 de ani), a fost accidentată grav, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior, fiind transferată la Spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti.

De asemenea, a mai fost accidentat şi pasagerul din autoutilitară, V.Muşat (39 de ani), din comuna Râmnicelu, judeţul Buzău, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, nerămânând internat.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, conform prevederilor Art. 192, alin. 2 şi Art. 196 alin. 3 din Codul penal.

 

Autor A.Frangu 31 August 2014, 22:54 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii