Accident in localitatea Viziru

De IPJ Braila 03 Iulie 2014, 17:52 Accidente Braila
Ieri, la orele 14:05, E.Neculai (20 de ani), din oraşul Însurăţei, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, în localitatea Viziru, tractând cu o bandă sintetică, în lungime de 3,90 m, un moped, care avea defect sistemul de frânare, condus de P.Florin, a redus viteza cu intenţia de a opri, moment în care mopedistul, pentru a evita coliziunea cu autoturismul, a virat dreapta, a pătruns pe acostament, şi cu banda cu care era tractat l-a acrosat pe biciclistul D.Mihai (59 de ani), din comuna Viziru.

În urma impactului a rezultat accidentarea biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Toţi participanţii la trafic implicaţi în acest accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că mopedul nu este înregistrat, iar conducatorul acestuia, P.Florin, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Autor IPJ Braila 03 Iulie 2014, 17:52 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii