Un microbuz face accident la iesirea din Mircea Vodă

De IPJ Braila 31 August 2016, 08:23 Accidente Braila

In 29 august, ora 22:00, Poliţia Oraşului Ianca a fost sesizată, prin apel 112, de către o brăileancă, în vârstă de 29 de ani, cu privire la faptul că, pe DN 2B, a avut loc un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un gălăţean, în vârstă de 51 de ani, care, în timp ce conducea un microbuz pe DN 2B, din direcţia comunei Mircea Vodă către oraşul Ianca, la intersecţia cu DC 38, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, condus de un tânăr, din Ianca, în vârstă de 22 de ani, care semnaliza intenţia de a efectua viraj stânga, moment în care l-a acroşat cu partea dreaptă faţă.

În urma accidentului ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă, iar şoferul autoturismul şi 10 persoane, cu vârste cuprinse între 13 şi 63 de ani, pasagere în microbuz, au suferit vătămari corporale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 31 August 2016, 08:23 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii