Făurei un accident rutier soldat cu victime produs pe DJ 203-S

De IPJ Braila 05 Octombrie 2015, 10:14 Accidente Braila

În seara de 3 octombrie, la ora 22:45, D.George (19 ani), din orașul Făurei, a sesizat la poliţie, apelând numărul pentru urgenţe 112, faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime, produs pe DJ 203-S, în apropierea orașului Făurei.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Făurei s-a deplasat la locul accidentului şi a stabilit, în urma primelor cercetări desfăşurate, că D.George a condus autoturismul, pe drumul judeţean menţionat, şi s-a angajat în depășirea autoturismului condus de către B.Alexandru (21 de ani), din oraşul Făurei, moment în care s-a lovit frontal de un atelaj hipo nesemnalizat, care circula pe sensul opus.

În urma impactului, doi ocupanți ai căruţei, cu vârste de 33 şi 26 de ani, din Făurei, au fost transportați cu ambulanța la U.P.U. Brăila, pentru îngrijiri medicale, şi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că unul dintre ei avea în aerul expirat 0,70 mg/l alcool pur. În cazul celor doi conducători auto, rezultatele testării cu aparatul etilotest au fost negative. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Autor IPJ Braila 05 Octombrie 2015, 10:14 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii