Ciocile - un copil a condus un autoturism ilegal pe DC197

De IPJ Braila 20 Septembrie 2016, 09:46 Accidente Braila

Pe 18 septembrie, la ora 11:20, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Ciocile, cu privire la faptul că fiul său a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a suferit mai multe leziuni.

În urma sesizării, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei s-au deplasat la locul indicat şi au desfăşurat primele cercetări, stabilind că un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Ciocile, fără să deţină permis de conducere, a condus autoturismul pe DC 197, în afara localităţii Ciocile, şi a pierdut controlul asupra maşinii, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, tânărul a suferit vătămări corporale şi a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

Autor IPJ Braila 20 Septembrie 2016, 09:46 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii