Accident rutier la ieșirea din localitatea Viziru

De IPJ Braila 04 Septembrie 2017, 19:27 Accidente Braila

Ieri în jurul orei 21:00, poliţiştii  din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DE 584, la ieșirea din localitatea Viziru, către Însurăței, a avut loc un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Vaslui care, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, dinspre Brăila către Slobozia, în afara localității Viziru, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de o denivelare aflată în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei pasagere, respectiv două femei cu vârste de 23 şi 44 de ani, din judeţul Călăraşi şi o minoră de 6 ani, din judeţul Vaslui, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autor IPJ Braila 04 Septembrie 2017, 19:27 Accidente Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii