Măcinul prezentat in ghidul RUMANIEN Trescher 2020

De Mihai Vintilă 15 Decembrie 2019, 12:36 Turism

Trescher Verlag ROMÂNIA 2020 Trescher Verlag ROMÂNIA macin

Măcinul apare cu o prezentare extinsă in ghidul pe 2020 RUMANIEN semnat de Brigitta Gabriela Hannover Moser editat de Trescher Verlag din Berlin. Această prezentare extinsă este datorată personalului din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Măcin despre care autoarea ghidului spune că sunt dedicați și competenți.

De la o prezentare de patru rânduri s-a ajuns a fi oferite informații turiștilor germani pe aproape o jumătate de pagină. Sunt incluse date despre brațul Dunărea Veche, despre moscheia din localitate, despre vinurile locale și ample informații despre Parcul Național Munții Măcinului unde sunt amintite specii din faună și floră. Pentru a înțelege sucesul acestei prezentări trebuie amintit faptul că orașul Galați beneficiază de o pagină de prezentare iar Brăila de una și jumătate.

Ghidul de călătorie publicat de Trescher Verlag își însoțește cititorii în toate regiunile țării nostre. Aflat la a 6-a ediție, cea din 2020 este actualizată și extinsă cuprinzând 484 de pagini, 270 de fotografii și ilustrații istorice. Este tipărit complet în culori pe hârtie velină și costă 19,95 euro. Poate fi cumpărat online pe www.trescher-verlag.de dar și din cele mai cunoscute puncte de vânzare din Germania și Austria.

 

 

Autor Mihai Vintilă 15 Decembrie 2019, 12:36 Turism
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii