Top 3 motive să alegi gazonul artificial pentru antrenamente sport pe tot parcursul anului
Gazonul natural impresionează printr-o estetică aparte, dar este lipsit de caracteristicile necesare care asigură durabilitate pe termen lung și confortul necesar în cursul antrenamentelor sau a meciurilor. În schimb, gazonul sintetic este deosebit de popular pentru textura sa consistentă și aspectul uniform în orice sezon.
Investiția într-o echipă de viitor începe cu amenajarea unui teren conceput pentru rezultate performante
Știai că poți obține produse de calitate superioară la prețuri convenabile? Inițiativa de amenajare gazon artificial este definiția echilibrului calitate-preț.
1.Sprijin profesionist pentru antrenamente de intensitate ridicată
Indiferent că ai o echipă de fotbal, tenis, sau oricare alt sport, cert este că, performanțele sunt direct influențate de calitatea solului pe care se desfășoară meciul. Structura tipică unui gazon sintetic este special concepută pentru a face față uzului frecvent, dar fără să se descompună. Gazonul natural nu excelează la acest capitol, nu se menține la sporturile de impact ridicat și astfel cresc șansele ca acesta să se distrugă și să blocheze antrenamentele echipei până la momentul la care se recuperează complet.
2.Rezistență în timp fără îngrijiri speciale
Suprafața cu iarbă sintetică este adaptabilă atât la utilizări repetate, cât și la schimbarea condițiilor meteorologice. Îngrijirea unui gazon artificial este limitată la eliminarea zăpezii si perierea firelor după fiecare folosire. Dacă preferi gazonul natural, atunci fii gata să te ocupi de tot ce înseamnă cosit și tăiat iarbă, fertilizare și sisteme eficiente de irigare.
3.Prevenirea accidentelor
Din cauza condițiilor atmosferice, gazonul natural suferă anumite schimbări. De exemplu, se usucă iarba, se formează băltoace, anumite zone rămân fără iarbă, se adună noroiul, se acumulează un nivel ridicat de umiditate, etc. Din aceste cauze, jucătorii pot suferi entorse, luxații și alte leziuni cu durată lungă de recuperare. Așadar este indicat să protejezi constant textura moale a terenului, obiectiv care poate fi atins prin integrarea învelișului din cauciuc.
Întreținerea gazonului natural te face să apelezi la îngrășăminte, pesticide și alte substanțe costisitoare și toxice pentru sănătatea ta. În schimb, îngrijirea suprafețelor artificiale se rezumă la obiceiuri simple și fără potențial de risc. Instalarea gazonului artificial poate implica anumite costuri care să te intimideze. Însă, vei observa că, investiția este amortizată pe termen lung, în timp ce îți va asigura o serie de beneficii pe care gazonul natural nu le poate atinge.
Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.
Scrie un comentariu