Fă-ți temele înainte de a lansa un live streaming

De Frimu Ghinea 04 Mai 2021, 13:06 IT

Unibet live streaming

Atunci când creezi un live streaming, te gândeÈ™ti în primul rând că îÈ›i doreÈ™ti să îÈ›i angajezi publicul de consumatori de conÈ›inut pentru a-È›i creÈ™te popularitatea. Majoritatea streamer-ilor transformă acest gând într-o regulă la un moment dat, în mod intuitiv. Dacă alegi să îÈ›i construieÈ™ti o comunitate live pe baza a ceea ce transmiÈ›i, trebuie să tratezi live streaming-urile ca atare. Spectatorii îÈ™i dedică o parte din ziua lor pentru a le urmări. Ei caută atât divertisment, cât È™i interacÈ›iune umană.

În primul rând, ai putea pregăti o sesiune live spontană. Programarea este importantă, dar a fi spontan din când în când îÈ›i poate aduce o mulÈ›ime de spectatori noi. A intra live în timpul unei ore de vârf, cu un conÈ›inut interesant, va pune într-o lumină bună toată acitivitatea desfășurată de tine, per ansamblu.

Un concurs va determina publicul să îÈ™i pună mintea la contribuÈ›ie. Multe persoane le preferă mai mult pe cele care au loc în timp real. Sunt È™anse mari ca o multitudine de întrebări relevante să stârnească interesul spectatorilor. Concursurile tip chestionar necesită totuÈ™i o pregătire temeinică, iar acest lucru înseamnă să faci a priori un fel de cercetare a personalităților È™i a brand-urilor care aleg să facă streaming-uri interactive. Cei care au intrat măcar o dată pe Twitch È™tiu cât de numeroase È™i debordante sunt comentariile de acolo, dar nu numai jocurile îi fac pe oameni să scrie mult, există È™i sporturi care declanÈ™ează conversaÈ›ii, în special fotbalul. Multe meciuri de fotbal pot fi urmărite pe aplicaÈ›ia iOS pe care o are Unibet, iar aceste transmisiuni live permit un alt tip de interacÈ›iune, prin pariere. Unii oameni preferă să-È™i exprime punctul de vedere în acest mod, în loc să formuleze argumente în favoarea echipei lor preferate. Acesta este un mod bun de a distra iubitorii de sport, aÈ™a că încearcă să îÈ›i aminteÈ™ti acest aspect atunci când pui cap la cap detaliile pentru concursul tău interactiv.

Ar fi interesant să prezinÈ›i într-o zi culisele, locul unde te pregăteÈ™ti de unul singur pentru a fi apoi împreună cu sute de alte persoane în mod virtual. Un mic teaser va oferi publicului oportunitatea de a te cunoaÈ™te mai bine, iar dacă acestora li se va părea interesant, vor reveni pentru mai mult. Pentru a rămâne pe aceeaÈ™i lungime de undă, ai putea propune un tur al casei; de această dată, realizat de unul dintre vizualizatori. Având în vedere că treptat construieÈ™ti o relaÈ›ie cu spectatorii, imaginează-È›i că un coleg îÈ›i prezintă spaÈ›iul său personal. Este interesant să priveÈ™ti dincolo de ceea ce È™tii deja despre o persoană È™i poÈ›i căpăta totodată noi perspective asupra activității desfășurate.

Pune-È›i în joc conexiunile È™i invită un influencer sau un coleg pentru un interviu live. Acest eveniment îÈ›i va anima cu siguranță sesiunile de streaming È™i îÈ›i va creÈ™te notorietatea. PoÈ›i, de asemenea, să îÈ›i împărtășeÈ™ti părerile despre un eveniment din industrie, apoi să inviÈ›i publicul să participe la un sondaj pe această temă.

Nu în ultimul rând, ceva la care nu oricine s-ar gândi, ar fi să îÈ›i inviÈ›i spectatorii undeva afară, în oraÈ™, la o cină, la un concert sau unde te simÈ›i tu bine. Bucură-te de un eveniment în mod normal, ca È™i cum nimeni nu te-ar privi, dar permite-le de fapt să te urmărească. Este distractiv să asiÈ™ti la un concert de stradă local în timp ce È›ii în mână un telefon È™i un buchet întreg de… vizualizatori. Arătând o parte din viaÈ›a ta reală publicului, prinzi un pic din personalitățile lor È™i le câÈ™tigi totodată loialitatea.

Unibet live

 

 

Autor Frimu Ghinea 04 Mai 2021, 13:06 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii