Acțiuni rutiere pe șoselele brăilene. 421 de sancțiuni date în ultimile zile

De IPJ Braila 05 Iulie 2021, 16:41 Fapt divers

În perioada 02-04 iulie a.c., poliţiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Rutier, Poliția Orașui Ianca, Poliția Orașului Făurei, Poliția Orașului Însurăței, au acționat în intervalul orar 14.00-21.00, pe raza județului Brăila, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, verificarea valabilității inspecției tehnice periodice și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare/înregistrare.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 421 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice prevăzute de O.U.G. 195/2002, valoarea totală a amenzilor fiind de 77.655 de lei .

În urma activității polițiștii au aplicat 257 de sancțiuni pentru depășirea vitezei legale de deplasare a vehiculelor, 4 pentru lipsa ITP și alte 160 de sancțiuni contravenționale vizând alte abateri la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 39 de permise de conducere, din care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 15 permise au fost reținute pentru săvârșirea altor abateri de la regimul rutier.
Cu aceeași ocazie au fost retrase 4 seturi de plăcuțe de înmatriculare, precum și un număr de 10 certificate de înmatriculare, dintre care 4 pentru lipsa ITP, iar restul pentru alte cauze.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește ilegalitățile în domeniul circulației pe drumurile publice.

 

Autor IPJ Braila 05 Iulie 2021, 16:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii