Delegație de afaceri germană în România “Eficiență energetică în industrie”

De Frimu Ghinea 18 Octombrie 2017, 11:22 Energie Verde

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania) are plăcerea de a va anunța realizarea unui proiect de colaborare economică româno-germană cu tema „Eficiență energetică în industrie”.

Inițiativa proiectului de colaborare economică româno-germană și finanțarea acestuia provin din partea Ministerului Federal al Economiei și Energiei din Germania în cadrul programului „Energy Solutions made in Germany”. Proiectul se adresează firmelor româneşti şi germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienței energetice şi are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor şi produselor germane din acest domeniu.

În vederea promovării acestor companii reprezentanții acestora vor veni în perioada 06-10 noiembrie 2017 în România pentru a susține întâlniri cu potențiali colaboratori români.

Cele șapte societăți germane participante la delegație sunt: 2G energietechnik, Econtech Theiss, GFR, Kelvion, RESOL Elektronische Regelungen GmbH, Steinel Vertrieb  GmbH, WOLF.

În cadrul delegației Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană va organiza în data de 07 noiembrie 2017 la București, la Hotel Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate, un simpozion cu tema „Eficiență energetică în industrie”. Experți germani și români prezenți la manifestare vor oferi participanților o privire de ansamblu asupra metodelor de eficientizare energetică în industrie.

Firmele interesate pot completa ormularul http://rumaenien.ahk.de/fileadmin/ahk_rumaenien/Dokumente/Veranstaltungen/Formular_de_participare_simpozion.doc

 

Autor Frimu Ghinea 18 Octombrie 2017, 11:22 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii