Vodafon lanseaza promotia speciala de Sarbatori pentru abonatii serviciilor de tape pentru tableta si laptop

De A.Frangu 18 Noiembrie 2013, 18:50 Utile
Sub sloganul “Un an bun incepe cu o tableta buna”, Vodafone a lansat, astazi, 18 noiembrie 2013, promotia speciala de Sarbatori pentru abonatii serviciilor de date pentru tableta si laptop, care aduce beneficii sporite si tablete la preturi avantajoase.

De acum, clientii care incheie sau reinnoiesc pe doi ani abonamentele Internet Tab Plus 3GB, Internet Tab Turbo 5GB, Internet Nelimitat Plus, Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Turbo primesc 1GB trafic suplimentar de date, gratuit timp de un an. Dupa primul an, clientii pot pastra traficul suplimentar de 1GB, la pretul promotional de 1 Euro/luna.
 
De Sarbatori, tableta Vodafone Smart Tab 3 7” este disponibila, pentru clientii existenti, in rate cu 0 Euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 Euro/luna) si 8 Euro/luna rata pe factura, timp de doi ani.

Pe langa traficul bonus, pachetul include continut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 24 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 15GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala.
 
Utilizatorii pot opta, in sistemul de rate cu plata pe factura si avans incepand de la 0 Euro, si pentru tabletele Vodafone Smart Tab 3 10’’, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 si Samsung Galaxy Note 10.1 LTE.

De acum, si noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 8” este disponibila clientilor existenti Vodafone, cu avans de 50 Euro, cu abonamentul Internet Tab Plus si rata de 12 Euro pe factura timp de 24 de luni.

In plus, clientii Vodafone pot opta si pentru doua solutii de conectivitate broadband, la preturi speciale: Hotspotul mobil R206, prin care se pot conecta la Internet laptop-uri, PC-uri sau tablete, disponibil, cu abonamentul Internet Nelimitat Extra, la 0 Euro; precum si pentru modem-ul 4G K5006, la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Turbo 100, ce include un trafic de 20GB, alaturi de 1GB bonus, timp de un an.

 

Autor A.Frangu 18 Noiembrie 2013, 18:50 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate