Târgul de joburi HappySummer JobFair organizat de ICEPWORLD ROMANIA

De AmosNews 10 Martie 2012, 18:09 Utile
HappySummer JobFair este cel mai mare târg din industria hotelieră organizat în România. Pentru sezonul 2012 hotelierii din Cipru şi Grecia vor angaja peste 2000 de tineri din România. Peste 40 de hoteluri de lux din Grecia şi Cipru vin în România la cea de-a IX-a ediţie a târgului de joburi HappySummer JobFair organizat de ICEPWORLD ROMANIA.

Joburile disponibile sunt: ospatar/ospatarita, ajutor ospatar, barman/barmanita, bar assistant, asistent receptie, receptioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, camerista, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucatar, gradinar, lucrator mentenanta.

Ofertele de locuri de munca sunt sezoniere (Martie - Noiembrie). Tinerii angajati vor putea castiga  intre 500 - 700 EURO NET/luna in functie de experienta si postul ocupat, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit.

Tinerii care vor participa la Târgul de joburi HappySummer vor depune CV-uri, dar vor susţine si interviurile de angajare pentru obţinerea unui job entry-level şi vor semna pe loc oferta de munca.

Angajatorii cauta tineri romani intre 18-30 ani, vorbitori de limba engleza. Experienta in domeniu nu este necesara, persoanele angajate vor beneficia de training inainte de plecare si la locul de munca.


 

Autor AmosNews 10 Martie 2012, 18:09 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate