Noi modele de mânere pentru sistemele de uși culisante de la Glasspal

De Frimu Ghinea 18 Decembrie 2019, 10:58 Utile

sisteme de usi culisante glasspal

Producătorul de sisteme de glisare pentru uși culisante de mobilier Glasspal din Galați a introdus noi modele de mânere pentru sistemele sale.

Aceste noi modele sunt Atena Premium și Cronos Premium ce sunt folosite la sistemul de glisare GP Premium.

Atena Premium se alătură modelelor de mânere Atena și Atena Eco caracterizate printr-un raport preț calitate foarte apreciat de producătorii de mobilier la comandă. Atena Premium este din punct de vedere estetic mult mai interesant comparativ cu celelalte două modele Atena anterioare. Se remarcă în primul rând robustețea sa, modificarea curburii și mai ales faptul că prinderea de PAL se face mult mai ferm.

Cronos Premium este însă un mâner absolut nou. Principala sa caracteristică poate fi considerată robustețea. Este un mâner solid, bine finisat demn de cele mai bune dressinguri. versatilitatea sa deosebită este dată și de forma dreptunghiulară care avantajează prinderea în procesul de închidere - deschidere al ușilor unui sistem de glisare.

Cele două noi modele de mânere Atena Premium și Cronos Premium sunt disponibile pentru cumpărători în profile de aluminiu de 5 metri lungime cu trei finisaje: aluminiu mat, șampanie și grafit.

Mai multe despre sistemele de glisare pentru uși culisante de la Glasspal puteți afla pe www.glasspal.ro

Reamintim totodată că producătorul gălățean are la vânzare trei sisteme de de glisare proprii pentru uși culisante: GP MINI dedicat doar ușilor din PAL, optimizat pentru un buget isteț, GLASSPAL GP dedicat ușilor care integrează PAL cu sticlă sau oglindă. Acest al doilea sistem este deosebit de fiabil datorită folosirii unor profile universale. Nu trebuie uitat desigur GLASSPAL PREMIUM varianta de top a profilelor și finisajului.

Înființată în 2013 Glasspal s-a concentrat pe crearea de sisteme de glisare pentru uși culisante care să aibă un mare factor estetic și în același timp să nu întâmpine greutăți majore la montaj.

 

 

Autor Frimu Ghinea 18 Decembrie 2019, 10:58 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii