Recomandari pentru soferi din partea CNADNR si a Politiei Romane

De AGERPRES 02 Februarie 2012, 13:17 Utile
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România si Politia Rutiera recomanda soferilor sa evite deplasarile pe drumurile nationale în perioada urmatoare, limitându-le la cazurile cu caracter de stricta urgenta, se arata într-un comunicat. 

Având în vedere atentionarea de fenomene meteo periculoase emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, CNADNR avertizeaza ca, în cazul în care deplasarea este imperios necesara, soferii sa îsi echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata) si sa aiba o rezerva de carburant, hrana si apa în masina.

Soferii sunt avertizati sa opreasca pe raza celei mai apropiate localitati în cazul în care sunt surprinsi pe drum de fenomene meteorologice extreme, iar în cazul închiderii drumului, sa nu forteze intrarea pe sectoarele în cauza.

CNADNR îi sfatuieste pe conducatorii auto sa respecte atât semnalizarea rutiera specifica, cât si semnalele agentilor de politie rutiera în vederea prevenirii ambuteiajelor si sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente.

 

Autor AGERPRES 02 Februarie 2012, 13:17 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate