Noutati de la Vodafone: La cartela Vodafone, minutele, SMS-urile si traficul de date neconsumat se reporteaza de la o luna la alta

De Alexandrina Iordache 06 Noiembrie 2013, 15:38 Utile
Incepand de astazi, 6 noiembrie 2013, in premiera pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, minutele, SMS-urile si traficul de date neconsumat din noile extraoptiuni se reporteaza in luna urmatoare.
Pentru a beneficia de reportarea minutelor, SMS-urilor si a traficului de date neconsumat, utilizatorii trebuie doar sa isi reinnoiasca extraoptiunea pe care o au activa, inainte ca aceasta sa expire.
 
De asemenea, utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru un nou portofoliu de extraoptiuni, ce aduc minute internationale fixe de la doar 5 Euro/credit, minute internationale mobile, SMS-uri nelimitate, precum si mai mult trafic de date de la 6 Euro/credit si apeluri nelimitate in reteaua Vodafone, in extraoptiunile de valoare superioara.

Mai mult, tinerii cu varste intre 14 - 26 de ani care se inscriu in programul Vodafone pentru Tineri beneficiaza, pentru aceleasi extraoptiuni, la acelasi cost, de un trafic dublu de date, inclus.
 
Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza, in continuare, si de bonusuri importante, in functie de vechimea de utilizare a Cartelei, dar si de valoarea de reincarcare, prin recent lansatul program Vodafone pentru Tine la Cartela, care ofera minute nationale si internationale, SMS-uri si trafic de date, inca din prima zi.

Pentru informatii suplimentare, accesati www.vodafone.ro/cartela.

 

Autor Alexandrina Iordache 06 Noiembrie 2013, 15:38 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate