Noi centre de colectare a ajutoarelor pentru sinistrati deschise la Braila

De Alexandrina Iordache 14 Februarie 2012, 13:41 Utile
In judetul Braila sunt localitati la care nu se poate ajunge deoarece drumurile sunt inzapezite. Multi oameni din aceste zone duc lipsa de alimente, apa, medicamente si nu numai. Brailenii care vor sa fie alaturi si sa ajute persoanele sinistrate sunt asteptati la centrele de colectare a donatiilor deschise in Braila. Se pot dona alimente neperisabile, apa, obiecte de uz gospodaresc, imbracaminte, incaltaminte etc.

Garnizoana Braila inca din 11 februarie 2012 a deschis, pe platoul de langa Casa Tineretului, un centru ce colectare a ajutoarelor pentru sinistrati care a functionat cu program permanent. O parte din ajutoare au ajuns deja la persoanele sinistrate.

In "Carrefour" si "Metro" Braila, la iesire de la casele de marcat, sunt locuri special amenajate in care se colecteaza donatii in cadrul actiunii desfasurate de Cruce Rosie intitulata "banca de alimente".

"Maini intinse peste Baragan!" si-a intitulat Asociatia Pro Democratia Club Braila actiunea de colectare a ajutoarelor pentru sinistrati. Campania se desfasoara in perioada 13-17 februarie 2012 între orele 9.00 - 19.00. Ajutoarele se strang la sediul asociatiei situat in Braila la intersectia str. Petru Maior si str. Tâmplari.

Campaniei "În Realitate esti mai bun" organizata la nivel national i s-a alaturat si Fundatia "Fiii Brailei". Se pot face donatii la cluburile de pensionari din cartierele Brailei, dar si la sediul fundatiei din Braila, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 85 si la Liga Tineretului Brailean cu sediul in Calea Calarasilor nr.53, Bloc 2 bis (Romarta Noua).

Un alt centru de colectare este amplasat pe Sos. Râmnicu Sarat, nr. 84 B, vis-a-vis de Oborul Braila. El apartine Asociatiei de Protectie a Mediului si Animalelor. Iar in perioada 13-20 februarie intre orele 8,30-20,00 va functiona un punct de colectare la sediul Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu"  din Braila, Strada Marasesti nr. 1.

 

Autor Alexandrina Iordache 14 Februarie 2012, 13:41 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate