Modificări în circulația trenurilor internaționale spre si dinspre Budapesta

De Redactia 26 August 2014, 18:52 Utile
CFR Călători informează că în perioada 26 august  – 27 septembrie 2014, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară din Ungaria, în circulația trenurilor internaționale intervin următoarele modificări:
 
-    trenul 366-1/366 Brașov – Budapesta este anulat pe distanța Puspokladany – Budapesta. În stația Puspokladany se asigură continuarea călătoriei spre Budapesta Nyugaty prin transbordarea pasgerilor de la trenul 366 (sosire ora 13:47) la trenul IC 615 (plecare din Puspokladany ora 14:17, sosire în Budapesta Nyugaty ora 16:37).
-    trenul 367/367-2 Budapesta –Brașov este anulat pe distanța Budapesta – Puspokladany. Pasagerii care doresc să călătorească de la Budapesta la Brașov pot sosi în stația Puspokladany cu trenul IC 1650 (plecare la 06:23 din Budapesta Nyugaty, sosire în Puspokladany la 08:37), de unde li se va asigura transbordarea trenul 367 (plecare din Puspokladany la ora 09:10).
-    trenurile 362 și 364 Cluj Napoca - Budapesta și trenurile 363 și 365 Budapesta - Cluj Napoca sunt anulate pe întreaga distanță de circulație.

Alte informatii:

 
- Pentru călătoria cu trenul între România şi Ungaria, pasagerii CFR Călători pot beneficia de bilete la tarife atractive prin ofertele FORTUNA Ticketsşi TRIP Tickets.
 
- Pentru călătoria dus întors, Braşov – Budapesta şi retur, costul unui bilet TRIP Tickets este de 55 Euro la clasa a 2-a. Rezervarea locului la vagon clasă, cuşetă sau de dormit se plăteşte suplimentar. Copiii beneficiază de o reducere de 50%. Perioada de valabilitate a legitimaţiei de călătorie este de 4 zile, iar restituirea este posibilă numai până în prima zi de valabilitate. Ofertaeste valabilă numai pentru călătoriile dus-întors, realizate între diverse oraşe din România şi Budapesta, cu orice tren internaţional care circulă pe această distanţă.
 
Preţul unui bilet, de la Bucureşti spre Budapesta, începe de la 29 de Euro, pentru o călătorie cu trenul la vagon clasa a 2-a. Pentru a putea beneficia de reducerile din cadrul ofertei FORTUNA Tickets biletele trebuie achiziţionate cu minim 5 zile înainte de plecarea trenului. Prețul pentru călătoria la vagonul cuşetă (6 locuri) sau de dormit (3 locuri) este de 39 Euro, respectiv 59 Euro. Restituirea sau schimbul legitimaţiilor de călătorie nu sunt posibile. Oferta este valabilă doar pentru anumite trenuri.
      
 Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 

Autor Redactia 26 August 2014, 18:52 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate