László Borbély: Specialiştii urmăresc la fiecare sută de metri ca să fie digul sigur

De Mihai Vintilă 05 Iulie 2010, 00:00 Utile
Ministrul Mediului, László Borbély, a arătat că, la nivelul Apelor Române, există peste 1.200 de oameni în diferite zone ale ţării care sunt afectate de inundaţii.


„Avem 210 oameni la Galaţi. Specialiştii urmăresc la fiecare sută de metri ca să fie digul sigur. În momentul de faţă, avem toate materialele necesare pentru a face acest dig, tot ceea ce ţine de aceste operaţii. Eu cred că, în momentul de faţă, suntem pregătiţi la Galaţi şi depinde de cantitatea de ploi care va cădea în perioada următoare”, a afirmat ministrul Mediului.

Primul-ministru a dat asigurări că Guvernul şi autorităţile locale vor lucra pentru a ţine situaţia sub control. Premierul a accentuat, în acelaşi timp, deschiderea Executivului spre colaborarea cu cei care doresc să se implice în sprijinul comunităţilor locale prin voluntariat sau „prin oferirea de materiale de construcţii alternative la cele pe care le oferă statul ori prin munca alături de cei care sunt astăzi în prima linie, pentru a putea depăşi această perioadă dificilă”. ( Amos News)

 

Autor Mihai Vintilă 05 Iulie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate