Lansarea proiectului „Managementul institutiei prescolare in context european”

De Mihai Vintilă 31 Mai 2010, 00:00 Utile
Lansarea proiectului „Managementul institutiei prescolare in context european”In 28 mai 2010, echipa Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Teritorial pentru Ocupare si Incluziune Sociala, Regiunea Sud Est (STP SE) a participat la lansarea proiectului national „Managementul institutiei prescolare in context european”.Proiectul este implementat de Gradinita cu program prelungit nr. 8 “Palatul de clestar”, Braila in parteneriat cu Gradinita cu program prelungit nr. 6 “Raza de soare”, Gradinita cu program prelungit nr. 9 “Micul print”, Gradinita cu program prelungit nr. 47 ”Pinocchio” alaturi de alte gradinite din judetele Galati, Buzau, Vrancea, Tulcea, Constanta, cu sprijinul Centrului de Informare Europe Direct Braila, Inspectoratul Scolar Judetean Braila si Casa Corpului Didactic Braila.Prin acest proiect organizatorii doresc sa aduca in prim plan cele mai semnificative evolutii si orientari in managementul contemporan, sa prezinte metode, tehnici si instrumente de actiune, care impreuna sa poata schita portretul managerului in context european. Printre rezultatele avute in vedere se numara:
constituirea unui “Ghid al directorului”,realizarea unui C.D. cu materialele premiate in cadrul Simpozionului;realizarea publicatiei “Caietul directorului”;
expozitii cu documente ale directorilor implicati in Simpozion;albume cu fotografii ale activitatilor desfasurate in cadrul proiectului;pliante pentru popularizarea actiunilor din cadrul proiectului.(STP SE)

 

Autor Mihai Vintilă 31 Mai 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate