Infotrafic: Situația traficului rutier miercuri, 10 octombrie 2018, ora 7

De Redactia 10 Octombrie 2018, 09:51 Utile

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura Bucureşti, la kilometrul 16+100, în localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier, în care 2 autoturisme au intrat în coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Evenimentul s-a soldat cu 3 victime, toate rănite uşor. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere.

Începând de astăzi, 10 octombrie 2018, ora 08:00, se va închide circulaţia rutieră pe sectorul A1 Șoimuș – Simeria, între kilometrii 354 şi 369, deoarece vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Circulația rutieră va fi închisă pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva.

Pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri la intrarea în Predeal, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, se execută în această perioadă lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile. Traficul rutier este dirijat prin semafoare.

De asemenea, pe sensul Bucureşti – Constanţa al Autostrăzii A2, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se  desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.

 

Autor Redactia 10 Octombrie 2018, 09:51 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii