Infotrafic: Situatia traficului vineri, 13 februarie 2015, ora 7,30

De Redactia 13 Februarie 2015, 08:32 Utile

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (7,30) nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.

În județele Bihor, Cluj, Harghita, Albă, Prahova și Călărași se semnalează, local, ceață, care variază ca și densitate iar în județul Dolj, pe DN55A Poiana Mare — Calafat, între kilometrii 78 și 92, ceața a redus vizibilitatea sub 200 de metri.

Pe câteva sectoare ale unor drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă, fără restricții, stratul de zăpadă, care măsoară, pe alocuri, cel mult trei centimetri, fiind în amestec cu material antiderapant. Cele mai importante dintre acestea sunt: DN67D Obârșia Cloșani — Valea Cernei (județul Mehedinți), DN67C Novaci — Rânca (județul Gorj), DN7A Vidră (județul Vâlcea) — limită cu județul Hunedoara, DN7D Greblești (județul Vâlcea) — limită cu județul Argeș, DN7A Obârșia Lotrului — Petroșani, DN66A în zona Câmpu lui Neag și Cerna Sat (în județul Gorj), DN1R (în județul Cluj), DN18—Borșa (județul Maramureș) și DN13E Zagon — Barcani (județul Covasna). Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă și să țină cont de faptul că pe aceste drumuri, dar și pe altele cu trafic mai redus, porțiunile de carosabil umed alternează cu altele acoperite cu zăpadă, iar riscul producerii accidentelor rutiere din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum este foarte mare.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău-Brașov, se mențin restricțiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău. Există și restricție de viteză de 10 km/h.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

— DN1B Buzău — Ploiești, DN1A Ploiești — Cheia — Săcele;

— DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei — Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte — Cheia — Săcele.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe  DN68A Lugoj — Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este  DN6(Centura Lugoj) — autostrada A6 (Lugoj — nodul rutier Balinț) — autostrada A1 (nodul rutier Balinț — intersecție cu  DN68A).

În județul Argeș, pe   DN67B   Pitești — Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricționată circulația autovehiculelor cu  masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,  din cauza unui pod avariat de o viitură.

Pe  DN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluși — Piatra, între kilometrii 56 și 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare: DN73C km 60 (Piatra) — DJ 678A — DN7 (Dedulești).

În județul Mehedinți, p e DN57 Eșelnița — Dubova, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 15+700 de metri și 19+700 de metri, din cauza unor alunecări de teren.

 

Autor Redactia 13 Februarie 2015, 08:32 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii