Vreme deosebit de rece în toată țara în perioada 29 octombrie-1noiembrie 2019

De A.Frangu 29 Octombrie 2019, 15:15 Utile

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți, 29 octombrie 2019, ora 110,00, o informare meteorologică pentru vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte mai ales în zonele deluroase. Fenomenele menționate vor avea loc în perioada 29 octombrie, ora 14,00-01 noiembrie, ora 10,00.

Conform ANM, în intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului se precizează în informarea meteorologică.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

 

Autor A.Frangu 29 Octombrie 2019, 15:15 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii