Fundaţia “Mereu Aproape” organizează un teledon pentru ajutorarea sinistraţilor

De Mihai Vintilă 08 Iulie 2010, 00:00 Utile
Fundaţia “Mereu Aproape” organizează un teledon pentru ajutorarea sinistraţilor
În cadrul campaniei “Apa trece, Romania ramâne” iniţiata de jurnaliştii Antena 3 şi Observator, Fundaţia “Mereu Aproape” organizează vineri, 9 iulie, un teledon ce are ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundaţii.

Teledonul va incepe la ora 10, pe Antena 3, printr-o editie speciala News Magazine cu Alessandra Stoicescu, care dura doua ore si va avea loc in studiourile Excelsior. Emisiunea ii va pune fata in fata pe donatori cu cei pe care i-au salvat.

Pe tot parcursul teledonului, vedete si jurnalisti de la Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si Gsp TV, oameni de afaceri, actori, sportivi si personalitati, vor prelua apelurile celor care doresc sa faca donatii si care suna la numarul de telefon 021/9222, linie telefonica speciala, deschisa numai intre orele 10 – 19.

De la orele 12 pana la 17, gazdele teledonului vor fi Mihai Gadea si Alessandra Stoicescu. Acestia vor intra in direct in fiecare ora la Stirile si emisiunile Antena 3, precum si la editiile Observator de la Antena 1, pentru a prezenta cateva dintre povestile emotionante ale sinistratilor.

In intervalul orar 17 - 19, Teledonul organizat de Fundatia “Mereu Aproape” va avea un format special si va fi transmis simultan pe toate posturile tv Intact Media Group: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International, Euforia si Gsp Tv. Invitati in platou vor fi jurnalisti, vedete, oameni de afaceri importanti, artisti din diverse domenii.

In timp ce vedetele vor discuta la telefon cu cei care doresc sa ajute, reporterii Antena 3 se vor afla in locatiile pe unde a trecut viitura si ne vor spune povestea sinistratilor din Neamt, Botosani si Suceava.

Teledonul se va incheia la ora 19, urmand ca in cadrul Observatorului cu Alina Petrescu din aceeasi seara sa fie anuntata suma totala stransa.

Filosofia de a fi “mereu aproape” de oameni si evenimente a fost intotdeauna o trasatura definitorie INTACT Media Group. Cu o experienta importanta in organizarea si derularea de actiuni de caritate, INTACT Media Group a definit o entitate dedicata acestor actiuni - Fundatia“MEREU APROAPE”. Numeroasele proiecte derulate sub aceasta umbrela incepind cu 2005 dau masura constiintei sociale active si se oglindesc in multitudinea cazurilor rezolvate.

 

Autor Mihai Vintilă 08 Iulie 2010, 00:00 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate