Farmacia Dona din Brăila, str. Școlilor nr. 96, deschisă non-stop de sărbătorile de Paști

De Redactia 28 Aprilie 2016, 17:56 Utile

farmacia DonaÎn perioada sărbătorilor de Paști, farmacia DONA din strada Școlilor nr. 96, bloc AB1, scara 4, va fi deschisă non-stop. Astfel, brăilenii vor avea acces la o gamă diversificată de produse farmaceutice și vor putea beneficia de consiliere de specialitate 24 din 24 de ore.

„Cu toții ne dorim să petrecem sărbătorile în armonie, alături de cei dragi. Dar dacă totuși apar neplăceri legate de starea de sănătate, recomandăm consultarea specialiștilor în domeniu. Cei mai dedicați farmaciști DONA vor fi la dispoziția persoanelor aflate în astfel de situații, oferindu-le acces la medicamente de primă necesitate și sfaturi potrivite. Profităm de ocazie să le transmitem tuturor «Sărbători fericite cu momente de bucurie pură, petrecute alături de familie»”, au declarat reprezentanții DONA.

Despre DONA
DONA este una dintre cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi mai mult de 2 milioane de pacienţi lunar. Compania are peste 2300 de angajaţi şi circa 280 de farmacii în toate județele țării.

 

Autor Redactia 28 Aprilie 2016, 17:56 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. mincior veronica 22 Martie 2017, 18:49

    Buna ziua servicii dvs sunt catastrofale datorita angajatilor in special al unei d.ne Rasmerita Oana nu are habar sa vb cu clientii urla ,vb foarte urit daca. Ceri un sfat te alegi cu. Un urlat eu una nu msi merg acolo niciodata si o sa zic la toata lumea.multumesc

  2. Nicoleta 25 Noiembrie 2018, 23:16

    Buna ziua, In anul 2018 de sărbători o sa fie deschise 2 farmacii Dona Non Stop in Braila, cea din strada Școlilor, dar si noua farmacie Non Stop după Calea Calarasilor - Piața Concordia. Cred ca este util pentru orice locuitor din Braila, sa aibă informațiile actualizate. Mulțumesc

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii