Trenuri internaționale suspendate temporar de la Budapesta către Austria/Europa de Vest

De Redactia 03 Septembrie 2015, 18:02 Utile

Administratorul de cale ferată din Ungaria a notificat astăzi, 03 septembrie, CFR Călători despre faptul că, din motive de siguranță pentru pasageri, traficul feroviar internațional din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta – Hegyeshalom  fr si Budapesta – Sturovo fr) este temporar suspendat.

Astfel, trenul DACIA 346 București – Viena,  cu plecare astăzi la ora 14 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom  pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al căii ferate din Ungaria (www.mavcsoport.hu).

Precizăm că cei care au bilete la trenurile internaționale către aceste destinații si care vor  renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport în vigoare, în traficul internaţional de pasageri pe calea ferată. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

CFR Calatori

 

Autor Redactia 03 Septembrie 2015, 18:02 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii