Trenuri anulate, circulatie adaptata conditiilor de ninsori si viscol puternic

De Redactia 17 Ianuarie 2016, 13:16 Utile

Recomandam pasagerilor să nu plece din localităţile de domiciliu decât dacă sunt nevoiţi.

In zonele afectate de viscol si ninsori, pentru a permite intervenția cu utilaje si pentru adaptarea circulatiei, s-a luat decizia anularii a peste 30 de garnituri, urmand ca traficul de pasageri sa fie preluat, in masura posibilitatilor, de celelalte trenuri ramase in graficele de circulatie.

Prioritatea noastra este de a lua masurile necesare pentru ca toti cei care calatoresc cu trenul, in aceasta perioada, sa ajunga in siguranta la destinatie.

mai multe detalii cu privire la situatia circulatiei feroviare la ora 12h30, de la CNCF CFR SA
https://www.facebook.com/cfrinfrastructura

===============

situatie duminică, 17 ianuarie 2016, ora 9,00

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiții de iarnă pe fondul viscolului si ninsorilor din sudul și estul țării.
 
In toate unitatile CFR Calatori s-au luat masuri suplimentare pentru asigurarea conditiilor necesare desfasurarii in siguranta a calatoriei cu trenul.
Sunt pregatite locomotive de rezerva, sunt suplimentate echipele de interventie iar garniturile sunt verificate inainte de plecarea in fiecare cursa.
 
Pentru zonele afectate de viscol si ninsori, s-a luat decizia anularii unor garnituri, urmand ca traficul de pasageri sa fie preluat de celelalte trenuri ramase in graficul de circulatie.
- IR 1581 Bucuresti Nord  (plecare ora 07:31)– Constanta
- IR 1580 Constanța (plecare ora 08:40) – București Nord
- IR 1582  Constanța (plecare ora 13:00) – București Nord
- IR 1585  București Nord (plecare ora 14:00) – Constanța
- IR 1588  Constanța (plecare ora 18:50) – București Nord
- R 8011  București Obor – Fetești este anulat si CIRCULĂ SUPLIMENTAR un tren București Obor – Fetești, cu plecare din București Obor ora 10.00.
- R 8012 si R 8014 Fetesti – Bucuresti Obor
- R 8580 si R 8581 Ciulnita – Slobozia Veche si retur
- R 8443 si  R 8592Ciulnita – Calarasi Sud si retur
- R 8002 si R 8001 București Obor – Constanța si retur
- R 9362  Alexandria – Roșiori Nord
- R 8201 si  R 8202  Buzău – Constanța si retur
- R 8653  Medgidia – Tulcea Oraș
- R 8654  Tulcea Oraș – Medgidia
- R 8121  București Nord – Slobozia Veche
- R 8124  Slobozia Veche – București
 
De asemenea, trenurile spre si dinspre sudul si estul tarii inregistreaza intarzieri la sosirea/plecarea din gari.

Întrucât este o situaţie în evoluţie, sunt posibile si alte modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să acceseze informatii legate de situatia circulatiei trenurilor, astfel:

- la numerele de telefon de la stațiile CFR care sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice - http://www.cfrcalatori.ro/148
- informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructură www.cfr.ro, accesând link-ul http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, iar
- pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova şi Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren, prin accesarea link-ului http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

De asemenea, pot fi accesate informatii si prin intermediul dispeceratelor Comandamentului de iarna: http://mt.gov.ro/web14/informatii-de-interes-public/comandament-de-iarna/dispecerat

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pewww.cfrcalatori.ro
 
În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.
 
Prioritatea noastra este de a lua masurile necesare pentru ca toti cei care calatoresc cu trenul, in aceasta perioada, sa ajunga in siguranta la destinatie.

Multumim pentru înțelegere.

CFR Călători

 

Autor Redactia 17 Ianuarie 2016, 13:16 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii