Câştigătorii concursului Campaniei „Un plus de Siguranţă”

De IPJ Braila 09 Decembrie 2010, 22:41 Utile
Pe 9 decembrie 2010, s-a încheiat etapa a doua a campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe „Un plus de Siguranţă”, respectiv etapa de difuzare a materialelor de prevenire în blocurile ţintă şi cea a concursului campaniei.

La acest concurs s-au înscris peste 300 de asociaţii de proprietari, un aspect îmbucurător pentru organizatorii campaniei preventive, care au decis astfel adăugarea a încă unui premiu, suplimentar celui anunţat a fi oferit la demararea acţiunii.

„Ne bucură acest feed-back al oamenilor la campania noastră, iar asta ne face să credem că Un plus de Siguranţă este una dintre cele mai reuşite campanii de prevenire a Poliţiei Române din acest an” a susţinut comisarul şef Constantin Stroescu, şeful Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din IGPR.

Cele mai multe scrisori sosite pe adresa Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii au fost din judeţele Neamţ, Bihor şi Suceava.

Câştigătorii concursului Campaniei „Un plus de Siguranţă” sunt Asociaţia de Proprietari a Blocului 27 din Str. Aleea Energiei nr. 6, Brăila, judeţul Brăila şi Asociaţia de Proprietari D33 din strada Dimitrie Cantemir nr. 33, Oradea, judeţul Bihor.

La aceste blocuri vor fi aplicate soluţii de securitate oferite de reprezentanţii Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate (ARTS), în funcţie de nevoile şi specificul blocului respectiv. „Suntem interesaţi ca prin soluţiile pe care le vom implementa să aducem Un plus de Siguranţă locatarilor acelor imobile” a declarat Silviu Clep, preşedintele ARTS.

În două luni de campanie poliţiştii de prevenire au ajuns cu recomandările preventive la peste 80.000 de familii din întreaga ţară, ţinta campaniei fiind 12.000 de imobile – „suntem în grafic cu această acţiune, iar în luna ianuarie vom avea alături de o evaluare exactă a rezultatelor campaniei şi concluziile unui amplu studiu privind furturile din locuinţe, material important atât pentru specialiştii din Poliţie, dar şi pentru publicul larg” au susţinut responsabilii proiectului.

Organizatorii campaniei preventive „Un plus de Siguranţă” - Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate- mulţumesc tuturor participanţilor la acţiune şi le urează Sărbători fericite şi liniştite!

 

Autor IPJ Braila 09 Decembrie 2010, 22:41 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate