BookLand aduce cartea la Braila, in mall sau la licee

De Alexandrina Iordache 01 Decembrie 2013, 13:31 Utile
Ajunsa la Braila, pentru al treilea an consecutiv, Caravana BookLand, târgul mobil de carte, poposeste la Promenada Mall pâna pe 8 decembrie 2013, timp în care aproape 100 de edituri expun, la preturi de producator, peste 6.000 titluri de carti.

Totodata, BookLand aduce cartea si pe telefoanele, tabletele sau e-reader-ele adolescentilor braileni. 16 licee din Braila vor fi decorate zilele acestea cu câte o biblioteca digitala, fiecare astfel de biblioteca fiind reprezentata printr-un banner de 15 metri patrati, pe care sunt expuse o suta de carti aflate în programa scolara, dar si din alte categorii. Cartile pot fi descarcate de liceeni prin simpla scanare a codului QR aferent fiecarei carti.

Proiectul scoala.bibliotecapemobil.ro a fost dezvoltat printr-un parteneriat cu Vodafone, directorul de comunicare, Lidia Solomon, afirmând ca este un proiect adresat unui numar de 300.000 de elevi din 300 de licee din întreaga tara si „nu în ultimul rând, o initiativa sociala, pentru ca are un continut gratuit. În plus, se poate accesa din orice retea”.

Braila este penultima oprire a caravanei, înainte de Bucuresti, iar pentru a pastra legatura cu clientii întâlniti în Caravana, libraria online http://book-land.ro ofera peste 30.000 de titluri de carte, muzica, film, jocuri, birotica si cadouri, cu preturi reduse cu pâna la 25%, cadouri variate de la o saptamâna la alta, precum si transport gratuit pentru prima comanda.
 
Mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si diverse stiri din lumea cartii se gasesc pe https://www.facebook.com/targdecarte.

Liceele din Braila incluse în Proiectul Biblioteca pe Mobil:
 
Colegiul National “Gheorghe Munteanu Murgoci”
Colegiul National “Nicolae Balcescu”
Colegiul Tehnic “Costin D. Nenitescu”
Colegiul Tehnic “Panait Istrati”
Grupul Scolar Industrial “Anghel Saligny”
Grupul Scolar Industrial “Constantin Brâncoveanu”
Liceul cu Program Sportiv
Liceul de Arte “Hariclea Darclée”
Liceul Tehnologic “Constantin Brâncusi”
Liceul Tehnologic “Gheorghe K. Constantinescu”
Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”
Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”
Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”
Liceul Teoretic “Panait Cerna”


 

Autor Alexandrina Iordache 01 Decembrie 2013, 13:31 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii