Angajatori si studenti in industria media - dezbatere

De Redactia 15 Martie 2011, 22:08 Utile
Luni 21 martie 2011 de la orele 9.30 va avea loc dezbaterea "Angajatori si studenti in industria media" la Universitatea Danubius Galaţi.
 
Proiectul „VEHMED - Vehicule media pentru formarea abilităților practice, televiziuni și ziare operate de studenți pentru studenți” este un  instrument care îi ajută pe studenţi în orientarea profesională printr-un transfer de know-how privind practicile şi experienţele de succes din România şi Franţa.În cadrul proiectului se vor creea întreprinderi simulate, Ministudiouri TV și Redacții de presă, în care studenţii îşi vor dezvolta abilitățile practice, obținând o primă experiență profesională competitivă în domeniul media într-un mediu de lucru real!

Fiecare dintre studenţii participanţi la program va juca, pe rând, rolul de reporter, prezentator, editor etc. parcurgând astfel toate cele trei procese principale ale industriei media - culegere de informații, prelucrare și prezentare. În acelaşi timp, fiecare student va elabora cel puțin un articol /cronică/editorial sau va realiza singur/în echipă o emisiune sau un reportaj. De asemenea, va participa la conferințe, va realiza interviuri, va modera discuții și alte acțiuni alături de jurnalişti consacraţi din România şi Franţa.

400 de studenți selecţionaţi din Facultăţile de Jurnalism din Universităţile Hyperion, Bucureşti,  Danubius, Galaţi şi  Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca vor participa la activităţi.


 

Autor Redactia 15 Martie 2011, 22:08 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate