Actiuni preventive ale Politiei organizate in judetul Braila

De Alexandrina Iordache 10 Aprilie 2012, 17:27 Utile
Sambata si in noaptea de sambata spre duminica Politia a organizat in judetul Braila actiuni pentru prevenirea si combatea ilegalitatilor, a faptelor antisociale, a faptelor cu violenta si a celor referitoare la regimul circulatiei pe drumurile publice. 

Politistii din Însuratei au actionat pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor care se comit în domeniul piscicol, pe raza orasului, în târgul saptamânal orasenesc, în vederea protejarii populatiei împotriva unor activitati comerciale ilicite.

Au fost verificati 9 comercianti si 25 de persoane au fost legitimate. Au fost constatate 3 contraventii, pentru care au fjost aplicate sanctiuni în valoare totala de 2.420 de lei si au fost ridicate în vederea confiscarii 29 kg de peste, specia scrumbie, si 20 de saci cu samânta de porumb, pentru care detinatorii nu aveau documente legale de provenienta.
   
În noaptea de sâmbata spre duminica au actionat pe raza localitatilor Însuratei, Viziru, Tufesti, Stancuta, Bertestii de Jos, Victoria si Baraganul pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale comise cu violenta, precum si a faptelor comise la regimul rutier.

Au fost verificate 11 unitati tip cafe-bar si discoteca, 85 de persoane au fost legitimate. De asemenea, au fost controlate în trafic 42 de autovehicule iar 15 soferi au fost testati cu aparatul etilotest.

Politia orasului Faurei si cei de la Surdila Gaiseanca au actionat pentru prevenirea faptelor cu violenta în zona discotecilor din mediul rural. Au fost verificate 4 unitati tip cafe-bar si discoteca, au fost legitimate 25 de persoane iar 85 de persoane au fost verificate corporal sumar.
Au fost controlate în trafic 7 autovehicule, si au fost constatate 4 contraventii, pentru care s-au aplicat sanctiuni în valoare totala de 600 de lei.

Politia Rurala Chiscani, împreuna cu lucratori I.J.J.Braila, a actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta si la regimul circulatiei pe drumurile publice în localitatile Chiscani, Tichilesti, Gropeni, Urleasca, Traian si Tudor Vladimirescu.

Au fost verificate 6 societati comerciale, 56 de persoane au fost legitimate si 7 autovehicule au fost controlate în trafic. A fost verificata si activitatea a 9 paznici care efectuau serviciul la diferite unitati.

Au fost constatate 3 contraventii, pentru care s-au aplicat sanctiuni în valoare totala de 830 lei.


 

Autor Alexandrina Iordache 10 Aprilie 2012, 17:27 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate