Actiuni ale politistilor braileni pentru prevenirea actelor de violenta in scoli

De IPJ Braila 15 Februarie 2012, 12:51 Utile
Politistii de proximitate din zona Grupului Scolar Industrial „Anghel Saligny”, din Braila, s-au întâlnit cu aproximativ 80 de elevi din clasele V- VIII, împreuna cu profesorii diriginti si conducerea acestei unitati de învatamânt, având ca scop prevenirea faptelor antisociale comise în mediul scolar atât la orele de curs, cât si în activitatile extrascolare.

În baza parteneriatului încheiat între Inspectoratul de Politie Judetean Braila si unitatea de învatamânt, în cadrul actiunilor care au ca scop prevenirea actelor de violenta manifestate în scoala sau în perimetrul acesteia, politistii de proximitate au axat discutiile pe modul în care elevii percep siguranta personala, dar si care sunt posibilele amenintari pe strada, în zona unde locuiesc sau la scoala.
 
De asemenea, politistii le-au adresat recomandari cu privire la respectarea regulilor de circulatie, mai ales în aceste conditii meteo-rutiere de iarna.

La finalul întâlnirii, politistii le-au împartit tuturor pliante cu informatii si sfaturi utile referitoare la prevenirea violentei în mediul scolar, a tâlhariilor, a furturilor, precum si masuri de autoprotectie împotriva victimizarii.

 

Autor IPJ Braila 15 Februarie 2012, 12:51 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii