Sfaturi pentru a te îmbrăca corect la o nuntă

De Frimu Ghinea 24 Mai 2017, 13:16 Utile

rochie de nunta

Întrucât vara aproape bate la ușă, în mod cert se apropie cu pași repezi și sezonul nunților. Așadar, fiecare doamnă sau domnișoară care trebuie să fie prezentă în vara acestui an la un astfel de eveniment fastuos începe din timp pregătirile privind ținuta pe care o va etala, astfel încât să aibă succes în rândul invitaților.

Totuși, deși reprezentantele sexului frumos își doresc să fie întotdeauna în centrul atenției tuturor din jur, la o nuntă este firesc să țineți cont că cea mai importantă figură feminină este mireasa, care nu trebuie sub nici o formă eclipsată. Prin urmare, alegerea unei rochii de nunta potrivite nu este tocmai un drum ușor de parcurs, ci mai degrabă un proces destul de problematic pentru femei.

Cele mai utile sfaturi pe care le poți pune în practică cu ușurință sunt următoarele:

1. Evită mai mult decât orice rochiile albe la nuntă
Cu siguranță doar una singură este mireasa, așadar, una dintre regulile de stil, ce trebuie respectate de către orice femeie care este invitată la un astfel de eveniment, ține de evitarea ținutelor în această culoare reprezentativă pentru mirese. În mod cert nu veți dori să fiți încadrată în categoria celor mai prost alese ținute, mai ales dacă achiziția rochiei a avut un preț destul de ridicat.
2. Acordați o atenție deosebită specificațiilor de pe invitația de nuntă primită
La ora actuală, în România, petrecerile de nuntă au început să preia frecvent anumite obiceiuri de peste ocean, cel mai popular element fiind strâns legat de ținutele tematice. Așadar, pentru a evita orice fel de neplăcere, cel mai recomandat ar fi să citiți cu atenție invitația de nuntă pe care ați primit-o, cu scopul de a verifica dacă nunta impune un anumit dress-code sau nu, dar mai ales pentru a alege o rochie de nuntă potrivită și cu locația de desfășurare a petrecerii.
3. Evitați rochiile de prințese
Cu siguranță dacă trebuia să participați la o petrecere de banchet, un model de rochie tip prințesă ar fi fost cea mai inspirată alegere, însă atunci când vine vorba despre o nuntă, o rochie de bal este de evitat. Un alt motiv pentru care nu vă recomandăm să optați pentru astfel de rochii ține de faptul că puteți fi ușor confundată cu o domnișoară de onoare, în ultimii ani aceste modele fiind cele mai populare alegeri în acest sens.
4. Evitarea rochiilor transparente sau care merită purtate în club
Diferența dintre o femeie cu adevărat stilată și o femeie vulgară constă în diferențierea ținutelor în funcție de evenimentul la care urmează să fie prezente. Cu siguranță rochiile prea decoltate, care arată prea multă piele, cele mulate sau transparente, fac parte din acele astfel de piese vestimentare care se pretează a fi purtate într-un club, însă nu și la o petrecere atât de fastuoasă cum este nunta, deoarece veți crea o imagine vulgară a propriei persoane. De asemenea, dacă doriți să vă remarcați printr-un plus de grație și eleganță puteți face acele alegeri vestimentare în materie de rochii potrivite pentru nuntă, care nu se vor demoda niciodată, așa cum este de exemplu Little Black Dress.
5. Atenție la imprimeuri
Atunci când vine vorba despre imprimeul unei rochii de nuntă, cel mai recomandat ar fi să evitați modelele mult prea încărcate, deoarece s-ar putea să nu creați efectual vizual dorit. Așadar, optați în materie de imprimeuri pentru rochii delicate, frumos croite din acest punct de vedere. Spre exemplu, puteți renunța la imprimeuri în favoarea unei rochii din dantelă sau din mătase simplă, cu care veți fi mai mult decât admirată.

rochii de nunta

Ținuta elegantă pe care decideți să o purtați în cadrul unei nunți va fi cu siguranță mult așteptată de restul invitaților care vă cunosc alegerile vestimentare ca fiind întotdeauna inspirate. Dacă doriți să beneficiați de o gamă diversificată de modele de rochii de nuntă, înalt calitative și la prețuri avantajoase, puteți accesa site-ul dyfashion.ro, acesta fiind un magazin online de top în domeniul pieselor de îmbrăcăminte feminină.

 

Autor Frimu Ghinea 24 Mai 2017, 13:16 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii