Reduceri importante la saltelele Previ

De Frimu Ghinea 27 Noiembrie 2018, 20:04 Utile

sales reduceri

 

Saltelele de la Previ au reduceri importante constante, indiferent de perioada din an. În plus, pe lângă reduceri, firma producătoare oferă cadouri la anumite achiziții, dar și transport gratuit pentru orice comandă. Saltelele se pot găsi atât în magazinul online și în showroom-urile aflate la București și la Constanța, cât și pe cel mai mare marketplace din țară.

SaltelePrevi este o companie cunoscută pe piața producătorilor din România, având în spate o experiență considerabilă și o tehnologie de producție avansată, italienească. Ei folosesc materii prime și echipamente importante de la partenerii din peninsulă, de cea mai bună calitate.

Dacă ați căutat până acum saltele producător și încă nu ați găsit prețuri avantajoase, acum este ocazia perfectă!

Saltea Novo Memory Aloe Vera Fresh 14+5

saltea-novo-memory-aloe-vera-freshPrincipalele avantaje ale acestei saltele sunt spuma vâsco-elastică memory și țesătura de acoperire Aloe Vera.

Stratul superior cu memorie, de 5 centimetri, ajută la menținerea unei poziții corecte în timpul somnului și implicit la câștigarea unei odihne liniștite și plăcute. Spuma vâsco-elastică memory are, de asemenea, rolul său. Ea reacționează la greutatea și căldura corpului, oferind suport în timp ce dormiți și se adaptează formei corpului în timp ce stați întinși pe ea, acest aspect ajutând la reducerea tensiunii articulațiilor.

Suprafața acestei saltele este realizată din material Aloe Vera. Practic, microcapsulele de Aloe Vera fac ca țesătura de acoperire să fie moale și delicată, iar salteaua să fie tratată împotriva bacteriilor și microbilor ce v-ar putea afecta sănătatea. Mai mult decât atât, datorită acestei caracteristici, salteaua se păstrează uscată, prevenind apariția transpirației, căldurii și umidității.

 

Saltea Confort Memory 14+4

saltea-confort-memoryVă gândeați că nu ați mai primit un cadou de mult timp? Ei bine, la achiziția saltelei aveți parte de un dar folositor și anume o husă pentru salteaua voastră. Desigur că acest cadou nu este singura surpriza, salteaua fiind redusă cu 61% din prețul întreg. 

Pentru că aceasta saltea este cu memorie, dar și cu material Aloe Vera, iar beneficiile lor vă sunt deja cunoscute, prezentăm alt avantaj de care dispune acest produs. 

La un moment dat, oricine dorește să curețe salteaua sau să o întoarcă de pe o parte pe alta, așa că, pentru asta, este nevoie de mânere speciale. Salteaua Confort Memory 14+4 are mânere laterale pentru a putea fi ridicată, întoarsă și aranjată cu ușurință pe pat. Rezultatul? Simplu și rapid, fără bătăi de cap sau dureri de spate.

 

Saltea Water-Foam Confort 7 zone

Pe lângă stratul de memorie cu care v-am obișnuit deja, această saltea aduce încă un plus calității somnului vostru. Este vorba despre suprafața realizată din material de tip Organic Cotton care oferă o serie de avantaje: protejează pielea, este rezistent în timp, permite o aerisire de calitate și împiedică transpirația, reglând temperatura. Cu această saltea, vă puteți bucura de nopți liniștite!

saltea-water-foam-confort-7-zone

Când doriți să îmbunătățiți calitatea somnului vostru, puteți apela fără ezitare la Previ. Specialiștii vă stau la dispoziție cu informațiile de care aveți nevoie, iar comanda se poate realiza rapid. Nu rămâne decât să vă urăm spor la cumpărături!

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 27 Noiembrie 2018, 20:04 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii