Cum pot tinerii din România sa câstige mii de euro în SUA, Elvetia, Koreea sau Senegal

De Redactia 17 Aprilie 2014, 21:05 Utile
Principalul obstacol al tinerilor care vor sa lucreze dupa absolvirea cursurilor universitare este lipsa experientei. În aceste conditii, internship-urile reprezinta cea mai simpla modalitate de acumulare a experientei si chiar de a obtine venituri consistente. În plus, cunoasterea de locuri si civilizatii noi reprezinta un avantaj major pentru oricine opteaza spre un astfel de program.

Cele mai exotice internshipuri platite de pe platforma de recrutare SmartDreamers se adreseaza absolventilor de studii superioare si vin din partea AIESEC, cea mai mare asociatie studenteasca globala. Posturile sunt în domenii precum educatie, marketing, vânzari sau management si pot aduce internilor venituri lunare de pâna la 3000 de dolari!

Programele de internship marca AIESEC pe diverse pozitii în companii din Europa aduc cele mai mari venituri lunare. Astfel, pentru un internship de Management Intern în Elvetia, la Basel, candidatii trebuie sa cunoasca limba Engleza, sa fie licentiati si sa aiba cunostinte de Management prin proiect si Training/Facilitare. Veniturile sunt excelente! Astfel, cel care va fi ales sa ocupe aceasta pozitie va câstiga 3100 de dolari dupa prima luna de lucru. Tot în Basel, dar pentru o pozitie de Management Assistant, câstigul lunar este de 3700 de dolari! Programul de internship dureaza un an.

Pe un post asemanator, dar la o scoala din Londra, un intern va câstiga 2805 dolari dupa prima luna. Ca si în cazul internship-ului din Elvetia, contractul are o durata de un an. Candidatul ideal pentru acest internship trebuie sa fie capabil sa ajute la dezvoltarea si pregatirea resurselor pentru activitatile de învatare în concordanta cu planurile stabilite, sa observe performantele elevilor si sa ofere feedback profesorilor în ceea ce priveste progresul fiecarui elev în parte.

Lista completa a internship-urilor puse la bataie de asociatia AIESEC România poate fi gasita pe SmartDreamers.

Platforma de recrutare SmartDreamers, cu joburi pentru tineri, ofera posibilitatea absolventilor de studii superioare din toata tara sa aplice pe programe de internship atât de utile în vederea acumularii experientei profesionale.

Pe lânga internship-urile puse la bataie de AIESEC, si alte companii, precum Pepsi, Emerson, Alcatel-Lucent, PricewaterhouseCoopers, Electronic Arts, Unilever sau BrandFusion au postat anunturi de internship-uri pe smartdreamers.com<http://smartdreamers.com>. Acestea sunt atât programe interne, cât si internationale, astfel ca orice tânar fara experienta, dar dornic sa lucreze, îsi poate gasi jobul potrivit pretentiilor sale.
comunicat Smartdreamers

 

Autor Redactia 17 Aprilie 2014, 21:05 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii