MAGGI răsplătește mamele

De Frimu Ghinea 19 Iunie 2014, 17:27 Utile
MAGGI premiază mamele din regiunea Valahia, care gătesc din toată inima mâncăruri tradiționale pentru cei dragi, păstrând astfel tradițiile culinare! Acum, produsele MAGGI aduc încă o bucurie tuturor gospodinelor: până pe 30 iunie, orice produs MAGGI Secretul Gustului de 75 de grame poate aduce zilnic unul dintre cele trei premii de 100 de euro. 

“Mamele din regiunea Valahia apreciază produsele MAGGI, pentru că le ajută zilnic în prepararea mâncărurilor autentice pentru cei dragi. În plus, gastronomia locală contribuie la specificul fiecărei regiuni, iar gospodinele sunt cele care cunosc și păstrează cel mai bine secretele unui gust autentic. Le răsplătim dedicarea și fidelitatea oferindu-le zilnic premii care, împreună cu produsele MAGGI, le fac viața mai ușoară.”, a declarat Alina Constantin, Business Manager MAGGI.

Înscrierea în tragerea la sorți se face prin trimiterea codului unic de pe ambalaj prin SMS la numărul 1866. Promoția se desfășoară în județele Mehedinți, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Călărași, Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea și Galați,  iar valoarea totală a premiilor este de 38.280 lei. 

 

Autor Frimu Ghinea 19 Iunie 2014, 17:27 Utile
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii